Bytes dag

Imorgon skall Nova byta plats med Elli OCH STELLA❤❤ jaaaa Stella kommer hem!!!

Det kommer bli trångt men det är bara en månad. Elli får gå ut på pihatton och Stella tar Novas box som är fölningsboxen.

Welles ägare bestämde att hon vill ha Welle kvar här i Maj ännu så därför blir det nu så här.

Ackupunktur mannen var här i veckan å behandlade Nova. Visst var han sjuk på flera ställen men han tyckte endå inte det var så dåligt att han sku måsta komma en gång till. Han tyckte som jag att semester är det enda rätta. Han trodde nog han skulle bli bra om han får vila hela sommaren. Han var inte helt hundra på att det börjat från knäet utan eventuellt från höften. Sen har det spridi sig längs med ryggen fram till manken.

Det var väldigt intressant att titta på när han behandlar, som vanligt. När hästen verkligen har något att behandlas för syns det så bra när han hittar rätt platser. Först var Nova arg och hota med att sparka och bita när han la nålarna å tryckte på vissa punkter.

Sen 10 minuter senare tyckte han det va skönt och sku skrapa tibaka😊 bra täcken på att det släppte och var behagligt igen. Jag har inte gjort något med honom sen dess. Idag ska han få gå i skrittmaskin men vill inte göra något som kan få spänningarna att komma tibaka, nu då han fick upp dom en gång.

20180410_161802

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s