Sur Lördag

Jag blev ensam ikväll då Petri åkte iväg till Sverige för en vecka. Jag är ju van att vara ensam på kvällarna då Petri är på jobb. Men nu för att jag vet att han inte kommer hem saknar jag han redan. 😓 det känns jätte konstigt att han ska vara borta en hel vecka. Hoppas en vecka räcker.. att det inte blir utdröjt.

Jag har aldrig varit så länge ensam här på gården. Får se hur jag ska klara det. Sånt som att köra vatten och höet är ju det han brukar göra. Vi har förberett med höet så gott det går nog. Jag kan nog köra vattnet själv men det är alltid säkrast när han gör det. Jag har alltid så brått och en gång fick jag tanken att vippa från traktor gafflarna🙊

Sen är det ju lördag idag åxå å det gör ju att jag känner mig lite extra ensam..

Före han åkte iväg har vi hunnit med att städa upp  i alla hagar utom den där welle, pippi och tätsi är. Tack och lov för traktorn och stora hagar så man kan köra omkring därinne. Nu är dom fina och släta och lätta att hålla rena.

När vi var inne i pihatto hagen hade ju  Elli såklart en uppvisning så jag måste filma lite. Här är en snutt av ca 10 min härjas🙈 Alltid ska hon va värst..

20180428_134641.jpg

My black princess❤. Kommer bli som far sin, evigt ett barn🙄

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s