Det tar sån tid

Nu när gräset kommit upp och man har några snåla hästar som skall betas med varje dag så hade jag plötsligt mycket mer att göra igen. El några och några, Pampas, Stella, Vinnia, Elli, Welle, Pippi & ponnin är väl inte några. !!! Första gångerna man står där och känner gräs doften, som säkert är den bästa doft som finns så här års är det ok men efter några dagar så är det inte så speciellt mer. Tråkigt sku jag säga.

Vinnia å stella ska få börja gå på Pampas bete ti helgen. En stund att börja med sen mer och mer. Dom kommer ju inte få gå ut på bete med dom andra genast i Juni så dom får tjuv starta lite så här istället. Bara det skulle torka upp. Det här förbannade regne förstör ju allt.

Nu har jag hoppat. Berätta jag det ren? Monica va med en dag i veckan och hjälpte mig med hindren. Visste ju att welle inte alltid lyfter fötterna så hade ingen lust att hoppa upp och ner för att lägga upp bommarna hela tiden. Det gick som jag gissat. Ordentliga hinder hoppar hon bättre än cavaletter, dom har hon ingen respekt för. Vi börja att komma  travbommar med ett kryss som avslut. Det gick bättre än jag trodde det skulle göra. Det gick faktist super fint. Till hindrena sen blev hon så ivrig att hon rusa mot dom fast vi inte ens skulle hoppa alla gånger🙈 Väldigt ärlig, far alltid över MEN lyssnar inge vidare😄

Roligt tyckte hon det var och hon blev jätte mjuk i höger varv så gott gjorde det!! Har film på Welle här

 ​


 Hoppade samma med Elli. Hon började med att rusa lite hon med men efter att jag fortsatt vara väldigt noga med grunderna och att vi far sakta blev det riktigt bra efter bara en stund.

Måste hoppa en bana med henne snart så vi kan åka iväg på tävling småningom.

Nu kommer mina gäster, el kanske snarare Pampas gäster så avslutar här🤓

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s