ÄNTLIGEN!!!!

Värmen kom!!!☀️ aaahh jag kan vara ute i kortärmat och jag sku kunna ha shorts men orkar inte byta av och ann ti ridbyxor mellan varven. Inte ens vinden är kall. Det här har jag saknat..

Hästarna har fått gå ute på natten nu, för dom är det ju här bästa tiden när det inte finns kräk ännu. På dagen får nu alla mina gå på gräs och resten betas ännu då dom ätit så lite.

Igår hade vi vikt i skaklarna efter Pampas, gick det med lika bra som det andra gått. Igår gick vi bredvid honom och ledde så nästa steg blir att tömköra med skaklar och vikt. Sen lägger vi kärran bakom!!!

Jag anmälde elli till en tävling på Lördagen. En 60 cm klass bara för att komma ut och öva. Hoppar hon den bra tar vi 70 cm nästa gång. Här hemma flyyyyger hon över 70 så höjden är inte problemet. Det jag vill öva är att hon inte rusar utan låter mig bestämma stägen. Men gud nog är hon så gooer på många vis. Efter ridningen kan jag ex ha henne lös på gården och äta gräs, det sku inte ha gått ha förra året. Igår hitta jag henne i foder tunnan istället för att äta gräs…men annars hålls hon där jag lämnar henne. Fast hon är hög brunstig just nu går hon inte ens ti Pampas. Och snällt ger hon fast sig alla gånger fast hon kunde spralla iväg. Elli är verkligen så genom snäll när man pysslar med henne. Hon börjar likna sin mor mer och mer åxå. Hon blir ex inte tjock mera fast hon har fritt hö och kroppen börjar likna ellus.❤️

I förra veckan fick jag en ny kanin åxå, Fifi heterr hon å är en dvärg luppis. Hon skulle slutat sina dagar, 5 år gammal men så bestämde mig att erbjuda att hon får prova komma hit om hon kommer överens med Dumbo och Grålle. Hon har tidigare varit ensam inne kanin så det var en risk att byta hennes livstil. Hittils har det gått bra och gamla Grålle ha fått sig en gammal dam som flickvän❣

20180509_100318.jpg


Annonser

2 reaktioner på ”ÄNTLIGEN!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s