Sommar

På min tid har det åtminstone aldrig varit värmebölja i MAJ!!! Jag är jätte glad över värmen men är lite rädd för att det här är enda ordentliga värmen i sommar. Tänk om resten blir bara skit efter det här.? Lets hope not!

Stella stackarna som skall föla snart har det nog tyngst. Jag har haft hon och Vinnia inne några timmar efter betet för att hon ska få vila lite.

Jag har ridit ganska lugnt åxå, gått och traskat i skogen. På Fredag har jag och Elli dressyr timme men till dess skall det ju bli svalare. Lite regn ha det lovats åxå och det behövs. Betena skulle få växa lite till ännu och då behövs det vatten. Om 1,5 vecka lägger jag ut dom på bete tänkte jag. Skall söka hem Nova före det och så skall Torres sökas åxå.

Förra helgen var jag med Elli och hoppade en 60 cm bana. Hon var bra inne på uppvärmningen men när vi kom ut på banan blev hon jätte stressad, det var så mycket att se på. Men när jag styrde mot första hindret glömde hon det och gjorde sitt jobb. Hon hoppa alla hinder utan att tveka. Jag kan inte säga att hon sku ha rusa men inte var det helt under kontroll heller. Mest så att hon inte hoppa av just när jag tänkte alla gånger, men det är ok, lite får hon tänka och lära sig själv åxå. Skall nog ta en 70 banan till nästa, måst öva hoppa här hemma en kombination före bara. Ibland dyker det ju upp kombin på 70 cm banor åxå.

Nu är Monica påväg och vi skall visa kärran åt Pampas, på alla sätt möjliga..

njut av vädret!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s