Lördag 20 maj

20180519_165448.jpg

En vecka till och sen får alla hästar gå ut på bete. El inte riktigt alla.. Welle flyttar hem tibaka, mitt jobb är klart och Dizzy har fått ett nytt hem så hon flyttar åxå.

Så sist och slutligen blir det inte så många hästar på sto bete eftersom Stella å Vinnia inte heller går ut ännu.

Det gjorde nog så gott att komma iväg på en dressyr timme igår. Vi red alltså för Mia Kainulainen. Har aldrig ridit för henne tidigare men visste ju att hon är duktig. Hela deras familj är talanger. Känner hennes syster Jenni från tidigare när jag jobba i Kyrkslätt å hennes mamma är ju känd ponni tränare som har ett jätte bra öga att hitta bra hästar.

Jag berätta hur jag tränar Elli och hon tyckte jag ska fortsätta så. Fick några tips åxå som jag måste lära henne förstå. Jag ska börja jobba mera med min sits, kropp språk så att Elli måst tänka till mera. Förrutom att hon gnäggar konstant (irriterande) så gick hon riktigt bra på borta plan. Faktist bättre än jag trodde. Gillar nog min lilla Elli💜 jag ser min nya Pampas i henne!!

20180518_18112420180518_18114720180518_181216

Åter en lörd kväll som jag är ensam hemma, petri är iväg ti eesti med Selännes båten och jag är fast här på gården utan bil😡 inte rättvist!!! Därav blogg inlägget😉 sitter och steker mig själv på terassen och önskar jag åxå kunde vara på havet.

 

 

Annonser

3 reaktioner på ”Lördag 20 maj

  1. Kul att du ridit för Mia, båda mina tränare har jobbat för henne och har samma tänk, den ena har jobbat för jenni också 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s