Förra Lördagen

Här är Ellis första 70 cm bana. Hon slutförde den bättre än bra och var riktigt duktig fast hon varit på bete natten före och dessutom sprungit hela morgonen på bete. Jag fick värma upp väldigt lite så hon skulle orka och det funka perfekt. Hon hoppa rätt så lugnt och jag kunde justera varenda steg! Tyvärr hade jag inte huvudet med mig så jag glömde hoppa ett hinder i omhoppningen MEN Elli höll nollan iallafall!! Å det är allt som räknas nu!

En 70 banan ännu bara för att få rutin och sen går vi uppåt! 🙂

Här är grund banan

 ​

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s