En bit in i Juni

Jag måste kolla vad jag skrev om sist, tydligen var det i maj efter billnäs games så det är en tid sen.

Sommaren fortsätter och hur skönt det än är så blir höet lidande. Vi har balat vårt hö och det kom inte ens hälften av vad det borde ha kommit. Det är inte bra!! Nej jag korrigerar, det är katastrof.

Det kommer bli ont om hö i år och troligtvis dyrt åxå😣. Det värsta är att Vinnia har inte ens fölat ännu så det betyder att hon behöver hö några veckor ännu. Hö jag inte har..

Va fan pantar hon på? Gillar hon att gå å vara tjock i den hä värmen?? Hälsningar av en otålig här. Nä men jag sku inte ha tid att vänta mer nu, vi har program på helgerna som kräver att hon kan vara ute på bete å snart blir det problem.

Charmant å Stella kunde bra gå ut på bete redan men har har haft dom här uppe som sällskap åt Vinnia. Genast bara hon fölar får dom gå ut.

Pampas har hunnit betäcka sitt första sto och har därför haft ledigt. Men nu när jag har ny kärra åt honom ska vi nog snart provköra. Om det inte krockar med det andra stoets brunster.. vi får se.

Elli har nu en tid varit jätte ovillig att ridas, hon tycker inte alls om att hoppa å vill inte ens lämna gården för terrängen. Det är jobbigt när hon är så fäst vid sin flock. Men jag ger inte mig, vi tränar på endå. Hon måste ju växa upp nåttag och just nu är det inte tid för semester.

Snart tror jag att jag ska rida Stella lite åxå. Nu när hö åkern är ledig så är det bra plats att ha charmant med sig lös. Har saknat att rida stella!! Det är bara så mycke program hela tiden att får se om jag hittar tid. Nu ska jag laga mig klar att åka till hoplop med syster och minou.

Ni ska ha en fortsatt trevlig sommar!

IMG-20180529-WA000020180609_205135IMG_20180604_143024_947

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s