Tung början på livet

Stackars lille mannen, som inte dåliga benställningar skulle vara tillräcklig så går morsan och trampar på honom så han nu haltar på ena bak..

Fridde el Frey,??? har inte bestämt mig vad jag skall kalla honom har fått ackupunktur och jag sticker han varje dag ännu till  för att hjälpa stärka lederna. Men att han nu lägger nästan all vikt på ett bakben gör ju att det kommer ta ännu längre att han retar upp sig. Vinnia börjar få tråkigt i boxen och skulle vilja ut mera. Men kan inte ens ha dom i hagen för Vinnia springer och då springer ju lille man åxå vilket inte är bra med sjukt ben. Först tyckte jag Vinnia var en bra mamma men nu börjar jag ta till baka det. Hon är faktiskt ganska nonchalant mot honom. 😦

Stålle är bättre som tur. Några nätter har han inte behövt kissat alls, som normalt. Han kissar aldrig inne som frisk men nu har han gått i lådan varje natt sen det började. Han tvättade sig åxå hysterisk och gapade när han kissade för det gjorde ont. Allt det är nu borta. Hoppas det hålls borta åxå. Kommer det på nytt blir det privat veterinär med röntgen och hela köret. Men piss provet var bra så inge akut.

Jag sover jätte dåligt nu å varje vaken sekund försöker jag sysselsätta mig för att inte behöva bekymra mig över lille man. Det drar till i magen varje gång jag ser honom och jag är livrädd att Vinnia ska trampa på honom igen. Tur att han är pigg och glad i övrigt för annars hade jag nog gett upp.

Elli har tävlat sin andra 70 cm bana och igen med 0 fel. Nu måst vi börja öva 80cm! Men när intresset tryter så är det tungt. Jag ska om några veckor ti grekland å det ska bli skönt att inte se en häst! Jag bara hoppas och ber att frey/fridde är bättre till dess.

IMG-20180623-WA0000IMG-20180623-WA0005IMG-20180623-WA0009

Annonser

4 reaktioner på ”Tung början på livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s